Radnički čeka crveno-bele (subota, 19h)

Izvor: KGsport.info, 15.Mar.2014, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički čeka crveno-bele (subota, 19h)

U derbi meču 20. kola Super lige, rukometaši Radničkog dočekaće večeras beogradsku Crvenu zvezdu u svom „Jezeru“. Ukoliko žele da ostanu u trci za četvrto mesto, koje vodi u plej-of,  Kragujevčani moraju da savladaju Beograđane u ovom meču.
Radnički je u usponu forme, što pokazuju tri vezana trijumfa u prethodna tri kola. Ekipa Zvezde se sa druge strane nalazi na liderskoj poziciji na tabeli, sa namerom >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << da tu ostane do početka plej-ofa.
Prvi duel ove dve ekipe u Beogradu pripao je crveno-belima (30:27), pa je ovo prilika za Kragujevčane da se revanširaju za taj poraz.
Utakmica između Radničkog i Zvezde igra se večeras u „Jezeru“, a početak je zakazan za 19 časova.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Radnički nadigrao Zvezdu u “Jezeru“

Izvor: KGsport.info, 15.Mar.2014

U derbiju 20. kola Superlige rukometaši Radničkog savladali su u “Jezeru“ Crvenu zvezdu sa 28:21 (13:8) i ostali u trci za četvrto mesto koje vodi u plej-of.. Gosti iz Beograda samo su jednom imali vođstvo, i to na samom početku utakmice (1:0). Radnički je vrlo brzo preokrenuo i diktirao svoj...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.