Radivojević pojačao FMP

Izvor: B92, 11.Okt.2013, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radivojević pojačao FMP

Bivši košarkaš Crvene zvezde Vuk Radivojević pojačao je redove ekipe FMP iz Železnika.

Radivojević, koji je boje tog tima branio u sezoni 2010/11, potpisao je jednogodišnji ugovor.

FMP trenutno vodi bivši igrač i pomoćni trener Crvene zvezde Milan Gurović, koji je očigledno mislio da svojim iskustvom Radivojević može da pomogne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njegovom kladom timu.

Radivojević je tokom karijere najduže igrao za Crvenu zvezdu, čiji dres je nosio u tri navrata. Seniorsku karijeru je započeo u Slogi iz Kraljeva, a pored za ’crveno-bele’ i FMP igrao je i za špansku Fuenlabradu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Radivojević pojačao FMP

Izvor: B92, 11.Okt.2013

Bivši košarkaš Crvene zvezde Vuk Radivojević pojačao je redove ekipe FMP iz Železnika...Radivojević, koji je boje tog tima branio u sezoni 2010/11, potpisao je jednogodišnji ugovor...FMP trenutno vodi bivši igrač i pomoćni trener Crvene zvezde Milan Gurović, koji je očigledno mislio da svojim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.