RUŠI SVE PRED SOBOM: Evo zašto je pred Milkom Bjelicom sezona života! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2017, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUŠI SVE PRED SOBOM: Evo zašto je pred Milkom Bjelicom sezona života! (FOTO)

Zvezda od petka učestvuje na turniru na Kritu.

Krilni centar Crvene zvezde, Milko Bjelica, pruža sjajne partije na pripremnim utakmicama i ako se po jutru dan poznaje možemo da očekujemo njegovu sezonu života. Iskusni Zvezdin as ima samo pohvale na račun novoformiranog tima crveno-belih.

SVESTAN ULOGE U ZVEZDI: Evo šta je Tejlor Ročesti čekao punih 12 godina! (VIDEO)

Zvezda nastavila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << VEĆ započeti posao (FOTO)

- Zadovoljan sam, s obzirom na to da je toliko promena bilo, da je novi stručni štab. Mislim da smo dosta dobri za ovaj period od mesec i po dana, a sada imamo ozbiljnije provere u Grčkoj. Jedina stvar koja nije bila dobra je to što još nismo kompletni, čekamo oporavak Lazića i Antića da se skroz uključe u program, pa da vidimo kako sve izgleda – istakao je Bjelica.

A u susret svojoj desetoj takmičarskoj godini u Evroligi očekuje žestoku borbu u elitnom evropskom takmičenju.

- Imam osećaj da će ove sezone ekipe biti jače nego prošle godine. To su moje prognoze. Mnogo ekipa se pojačalo, očekuje nas nedelja više sa dve utakmice, što može da predstavlja problem u fizičkom smislu, jer je to pakleni ritam.

Bjelica je do sada imao različite uloge u Zvezdi, a sudeći po pripremnim mečevima, u nastupajućoj sezoni igraće na  „četvorci“, poziciji koja mu najviše odgovara.

- Uvek sam se prilagođavao kolektivu i pružao maksimum. Ove godine moja uloga je malo drugačija. Više vremena provodim na poziciji broj četiri. To je moja prirodna pozicija i koju veći deo karijere igram.

Milko ne štedi komplimente na račun inostranih pojačanja, pogotovo Ročestija.

- To su stranci, izuzev Lesora koji je mlađi, sa istorijom u Evroligi i evropskoj košarci, gde su imali fantastične sezone. Sa Ročestijem sam igrao u reprezentaciji Crne Gore, bio je najbolji strelac Evrolige što dosta govori o njemu. Već u prvom meču je pokazao da ima ideju, da razume košarku. Brzo je naučio akcije što govori o njegovoj košarkaškoj inteligenciji. Protiv Pere sam igrao bezbroj puta, a njegovo iskustvo i saveti će mnogo pomoći – dodao je Milko Bjelica.

KAMEN DA ZAPLAČE: Reprezentativac Srbije PUSTIO suzu, zna se i RAZLOG! (FOTO)

A nova prilika za Milkovo i Zvezdino dokazivanje je Evroligin turnir na Kritu, od 22. do 24. septembra. Crveno-beli se u prvom kolu sastaju sa Olimpijakosom, a učestvuju i Makabi Tel Aviv i Uniks iz Kazanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Antić završava karijeru u Zvezdi

Izvor: Vesti-online.com, 21.Sep.2017

U završnici prelaznog roka Crvena zvezda je u svoje redove vratila Pera Antića, koji je posle punih 12 godina ponovo obukao crveno-beli dres, a u izjavi za Sport klub otkrio je da će ovo biti i njegova poslednja profesionalna sezona..- Jeste, došao sam na svoje insistiranje i odrekao sam se velikog...

Nastavak na Vesti-online.com...

LEPA TRADICIJA UKRAŠENA TRIJUMFOM: Još jedna pobeda Zvezde

Izvor: HotSport.rs, 21.Sep.2017

U sklopu „Media day“-a, tokom kog je Crvena zvezda predstavila tim za nastupajuću sezonu, odigran je revijalni meč između marketing tima crveno-belih i novinara koji prate Zvezdu.. I, kako je obljavljeno na zvaničnom sajtu Zvezde, ekipa sačinjena od ljudi koji rade u organizaciji Zvezdinih mečeva...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.