Izvor: RTS, 16.Avg.2022, 20:27

RTS u Haifi: Zvezde ne trenira dan pred meč, želi da reši dvomeč već u Izraelu

Fudbaleri Crvene zvezde doputovali su u Tel Aviv kasno popodne u utorak, dan pred prvi meč plej-of faze kvalifikacija za Ligu šampiona.
Iako je praksa da gostujući tim odradi trening dan pred meč ovakve važnosti, fudbaleri Crvene zvezde to neće uraditi.

Zbog nešto kasnijeg dolaska u Tel Aviv, trener crveno-belih Dejan Stanković odlučio je da njegovi izabranici odmore do srede.
Stanković je nekoliko puta isto to uradio i prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << godine u grupnoj fazi Lige Evrope.
Crvena zvezda će odraditi trening na sam dan utakmice.
Fudbaleri šampiona Srbije su veoma raspoloženi i svi žele da reše dvomeč već u Haifi.
Očekuje se da će nešto više od 30 hiljada gledalaca na stadionu Makabija Haife, a podršku će imati i Crvena zvezda, čiji navijači će stići u sredu čarter letom iz Beograda. 
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanković odgovorio Nathu i otkrio zašto Zvezda nije trenirala u Izraelu

Izvor: B92, 16.Avg.2022

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković govorio je pred meč sa Makabijem iz Haife u okviru plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona...Srpski stručnjak smatra da nepoznanica nema na obe strane..."Imali smo vremena da prostudiramo jedni druge. Ova utakmica, prvo što je lepa, drugo što je velikog uloga...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.