Izvor: Njuz.net, 12.Sep.2015, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTS garantuje direktan prenos derbija svakome ko ima brz internet

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 12. septembar 2015, (Njuz) – Radio televizija Srbije saopštila je danas da će biti direktnog prenosa 149. fudbalskog večitog derbija između Crvene zvezde i Partizana za sve građane koji imaju brz internet.
Nakon nekoliko važnih sportskih dogadjaja koje RTS nije bio u mogućnosti da direktno prenosi, novi generalni direktor javnog servisa Srbije Dragan Bujošević najavio je da to neće biti slučaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << i u budućnosti.
– Digla se velika prašina zbog pojedinih mečeva za koje RTS, iz objektivnih razloga, nije bio u prilici da obezbedi direktan prenos. Odlučili smo da prekinemo sa tom praksom i obradujemo javnost. Prva u nizu takvih odluka jeste da će direktan prenos fudbalskog okršaja dva naša najveća kluba biti omogućen svim našim pretplatnicima koji kod kuće poseduju brz i stabilan internet – poručio je Bujošević.
On je napomenuo da će nešto bolju sliku imati gledaoci koji čija je brzina interneta preko 30 Mb/s.
-Kao direktor Javnog servisa mogu samo da posavetujem naše gledaoce da zatvore što više tabova da im kompjuter ne bi bagovao, kao i da nikako ne skidaju nešto sa Torenta, jer to takođe može da uspori naš direktan prenos derbija – napominje Bujošević.
U zvaničnom saopštenju RTS-a, potpisanom od strane novog generalnog direktora, naznačeno je da će direktan prenos derbija moći da prate i građani koji u tom trenutku neće biti u svojim domovima, ukoliko imaju mogućnost WiFi konekcije. To se odnosi i na pretplatnike koji budu na samom stadionu.
Marko Kovač
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.