RODIĆ NEMA DILEMU: Najbolji smo tim u Srbiji, bićemo šampioni

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 14:13

RODIĆ NEMA DILEMU: Najbolji smo tim u Srbiji, bićemo šampioni

Odigrao 300. meć u crveno-belom dresu.

Fudbaler Crvene zvezde Milan Rodić izjavio je da veruje da će "crveno-beli" ove sezone da osvoje Superligu i Kup Srbije. Rodić je pre dva dana na meču sa Voždovcem (2:1) u 20. kolu SLS odigrao 300. meč u dresu Crvene zvezde.

- Mislim da je ogromna stvar odigrati 300 utakmica za najveći klub na ovim prostorima. Za mene ovo ima dodatnu važnost, jer sam ceo život zvezdaš i svestan sam da sam se ovim upisao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u zlatnu istoriju kluba. Nema mnogo fudbalera sa toliko utakmica i trofeja u Zvezdi, tako da mi je sve ovo kruna karijere. Meni je ovo sedma godina u Zvezdi i još uvek se osećam 'gladno' u smislu jubileja i trofeja. Za to su najviše zaslužni navijači. I pre dva dana su napravili atmosferu o kojoj će se dugo pričati -  rekao je Rodić, a prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.

On je istakao da veruje da Crvena zvezde može ove sezone da osvoji "duplu krunu".

- Najbolji smo tim u Srbiji, tako da verujem da ćemo na kraju sezone biti šampioni, uz osvojen Kup. Poštujemo sve rivale, ali znamo čiji dres nosimo i da se trofeji u Zvezdi podrazumevaju. Vratio se i trener Vladan Milojević, koji je napravio velike rezultate u prethodnom mandatu i sve funkcioniše kako treba. Pozivam navijače da nastave da budu uz nas, a mi ćemo im to igrama na terenu vratiti - zaključio je Rodić.

Crvena zvezda se nalazi na drugom mestu na tabeli SLS sa 49 bodova, dok je Partizan prvi sa 50. "Crveno-beli" će u narednom kolu Superlige Srbije gostovati Novom Pazaru.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Rodić željan novih jubileja i titula sa Zvezdom

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Feb.2024

Veliki jubilej je iza jednog od fudbalera koji je sinonim za uspjehe Crvene zvezde, a riječ je o Milanu Rodiću sa 300 nastupa u crveno bijelom dresu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.