Izvor: HotSport.rs, 18.Avg.2016, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RISTIĆ VERUJE: Zaustaviću ih!

Novopromovisani levi bek Crvene zvezde i fudbaler koji polako ali sigurno postaje prava zamena za Luisa Ibanjeza, Mihailo Ristić, veruje da će zaustaviti igrače Sasuola.

– Očekujem kvalitetnu utakmicu. Cilj je da napravimo povoljan rezultat. Koliko znam, Berardi je njihov najbolji igrač, od njega mnogo toga zavisi u njihovoj igri i sigurno će nam zadati najviše problema. Ipak, i mi imamo igrače koji mogu da reše meč jednim potezom, nije krio samopouzdanje Zvezdin >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << fudbaler u izjavi datoj “Blicu”.
Kao ni imena tih igrača koji mogu da donesu prevagu:
– Utakmicu bi mogli da reše Katai ili Vijeira. Postigli su dosta golova, mnogo puta su bili igrači utakmice i to bi i večeras moglo da se desi.
O svojoj ulozi bio je kratak:
– – Očekujem da ću ih zaustaviti i učiniću sve što je do mene da to uradim, ali znam da mi neće biti lako.
Susret počinje u 20:45 u Ređo Emiliji, dok je revanš zakazan za 25. avgust na stadionu “Rajko Mitić”.
The post RISTIĆ VERUJE: Zaustaviću ih! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.