Izvor: HotSport.rs, 06.Dec.2014, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REVANŠ SPLIĆANA: Mornar bolji od Zvezde

Vaterpolisti Crvene zvezde poraženi su u 9. kolu regionalne Triglav lige od splitskog Mornara na plivalištu Poljud sa 8:7 (2:1, 0:2, 3:3, 3:1) čime su se Dalmatinci revanširali Beograđanima za sličan poraz u prvom delu takmičenja.

Bila je Crvena zevzda više nego ravnopravan rival, u određenim momentima meča je imala i minimalnu prednost, ali je na kraju propustila nekoliko prilika da osvoji makar jedan bod >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << pošto je golman Kačić „skinuo“ nekoliko udaraca pre svega Strahinje Rašovića.
Najefikasniji u domećem timu bio je Marinić Kragić sa tri pogotka, Ćorušić je dodao dva, a po jednom su se u listu strelaca upisali Šiga, Marelja i Ban. U Crvenoj zvezdi samo je Sava Ranđelović dva puta tresao mrežu, dok su braća Rašović, Tomašević, Eškert i Bjelić pogađali po jednom.
Mornar sada ima ukupno 18 bodova i nalazi se na drugom mestu grupe B, a Crvena zevzda je ostala na 12 odnosno boriće se sa Vojvodinom za četvrto mesto koje vodi u drugu fazu pošto Novosađani imaju samo dva boda manje.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

NOVO DEMOLIRANJE: Partizan ‘polupao’ Branik

Izvor: HotSport.rs, 06.Dec.2014

Baš kao i u prvom delu sezone vaterpolisti Partizana su ubedljivo savladali mariborski Branik ovog puta u 9. kolu regionalne Triglav lige u Sloveniji je bilo 23:6 (7:3, 5:2, 7:0, 4:1).. . Od samog starta meča crno-beli su nametnuli svoj ritam pokazavši još jednom da su daleko bolji tim od Mariborčana...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.