REŠENE VELIKE NEVOLJE BARAKA BAHARA: Zvezda dobija DVA SRBINA za prvi tim

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 13:03

REŠENE VELIKE NEVOLJE BARAKA BAHARA: Zvezda dobija DVA SRBINA za prvi tim

Državljanstvo zlata vredno.

FK Crvena zvezda će u narednoj sezoni imati popriličan broj stranih fudbalera u sastavu. Ta činjenica bi potencijalno mogla da predstavlja problem za trenera Baraka Bahara prilikom sastavljanja postava za Superligu Srbije

Prema saznanjima Informera, Zvezdini igrači Edmund Ado i Osman Bukari nalaze se u procesu dobijanja srpskog državljanstva, što će značajno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << olakšati postao izarelskom stručnjaku.

Prema aktuelnim pravilima u našem prvenstvu, klubovi najvišeg ranga takmičenja imaju pravo da koriste četvoricu stranih igrača, pa otuda dolazi do potrebe za vađenjem državljanstva.

Edmund Ado je odavno ušao u proces, dok je za Bukarija tek počeo, ali se očekuje da će obijica u dogledno vreme dobiti srpske pasoše.

Omri Glazer, Aleks Vigo, Irakli Azarov, Kings Kangva, Edmund Ado, Osman Bukari, Piter Olajinka, Žan Filip Kraso, sve su to stranci trenutno kod crveno-belih, a treba računati i Emanuela Late Lata, koji bi uskoro trebalo da zaduži Zvezdinu devetku.

Srpske pasoše već su dobili Prucev i Kanga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.