REŠENA VELIKA DILEMA: Sada je jasno da li će Vladan Milojević biti novi selektor Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2020, 18:04

REŠENA VELIKA DILEMA: Sada je jasno da li će Vladan Milojević biti novi selektor Srbije

Obavljeni razgovori oko saradnje.

Ljubiša Tumbaković će još kratko biti selektor repreznatacije Srbije, a ime njegovog naslednika je još uvek u magli. Međutim, kako stvari stoje, to neće biti nekadašnji trofejni trener Crvene zvezde, Vladan Milojević.

Kako javljaju dobro obavešteni izvori iz Saudijske Arabije, trener Al Ahlija Vladan Milojević nema nameru da napusti klub u koji je došao iz Crvene zvezde. Navodno je srpski stručnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obavio razgovor sa upravom i tada je ponovio da će ostati u klubu sigurno do isteka ugovora 30. juna 2021. godine.

Kako je Srbiji neophodan selektor u kratkom roku, jer u slučaju smene Tumbakovića naslednik mora da priprema tim za martovske utakmice u kvalifikacijama za SP 2022 u Kataru, sasvim sigurno da iz FSS niko neće pristati da čeka kraj jun i Milojevićevog ugovora.

Zvezda večeras (18.55) na gostovanju Gentu u Belgiji ima meč loptu - pobedom bi obezbedila evropsko proleće, ali trener Dejan Stanković ima velike kadrovske probleme, pa bi i bod bi odličan za srpskog šampiona. Kvota na keca je 2,40, na iks 3,35, a na dvojku 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Gent - Zvezda.

Sve se to uklapa u ranije izrečen stav generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića da Milojevića ne treba gledati kao kandidata za selektora zbog dobre plate u Saudiskoj Arabiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.