Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2023, 12:24

REAKCIJA SA MARAKANE: Poznato kad PADA ODLUKA o sudbini Miloša Milojevića!

Vest koja je poput groma odjeknula u Srbiji...

Danas je kao grom iz vedra neba lansirana informacija da Crvena zvezda dobija novog trenera. Izraelci su plasirali informaciju da će trener Makabija iz Haife Barak Bahar preuzeti crveno-bele, koji su se po tom pitanju i oglasili...

Naime, izraelski "One", jako dobro upućen u dešavanja u Makabiju, eksluzivno je objavio fotografije sa lica pregovora između >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bahara i funkcionera Zvezde Mitra Mrkele, Marka Marina i Marka Petrovića.

Takođe, isti izvor navodi da je stručnjak koji je prošlog leta baš preko Zvezde otišao u Ligu šampiona sa Makabijem, načelo sve dogovorio sa prvakom Srbije! To znači da će i drugu godinu zaredom biti trener u elitnom takmičenju.

Navodi se i da skoro mesec dana traju pregovori izraelskog stručnjaka sa Zvezdom, a da su urodili plodom tako što su čelnici crveno-belih doputovali u Haifu.

Kako prenosi "Sportal", sa Marakane, nezvanično je rečeno samo sledeće: "Zvezda ima trenera do juna i neće se do tada oglašavati. A u junu ćemo doneti odluku. Do tada smo fokusirani na osvajanje još jedne duple krune".

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda portparolka FK Vojvodina Sanja Beba Kružević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Oglasio se Milojević nakon vijesti da Zvezda dovodi novog trenera

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Mar.2023

Kao bomba je odjeknula vijest da je Crvena zvezda dogovorila uslove sa Barakom Baharom, i da će on od ljeta naslijediti Miloša Milojevića na klupi crveno-bijelih.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.