RAŽNATOVIĆ OTKRIO: Nikola Mišković krenuo OČEVIM stopama

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 10:56

RAŽNATOVIĆ OTKRIO: Nikola Mišković krenuo OČEVIM stopama

Proveo je četiri godione u Megi.

Srpski košarkaš Nikola Mišković napustio je Megu posle četiri godine i odlučio da karijeru nastavi u Poljskoj, zemlju gde je inače i rođen, pošto će u nastavku sezone braniti boje Arke iz Gdinje. On je sin proslavljenog košarkaša crveno-belih Dejana, koji je 1998. bio i šampion Jugoslavije kao igrač Crvene zvezde. On je takođše prvom insotano iskistvo stekao u Poljskoj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Nikola Miskovic moved from Mega basket to Polish team, Asseco!#BeoBasket

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) September 21, 2021

Tamo neće biti usamljen dočekaće ga Novak Musić, inače Nikolin bivši saigrač iz Mege. Na klupi ej Miloš Mitrović, još jedan Srbin, koji je ovog leta preuzeo glavni tim nakon što je prethodno uspešno vodio mlađe kategorije tima sa severa Poljske.

Arka je trenutno poslednjeplasirani tim poljskog prvenstva, pošto je u uvodna dva kola poražena od Legije u Varšavi, a potom i od Astorije Bidgošč na domaćem terenu.

Nikola Mišković je bio najkorisniji igrač turnira na Evropskom prvenstvu za igrače do 18 godina u Slovačkoj, gde je Srbija osvojila zlatnu medalju. Za Megu je debitovao 2018. godine, ukupno je 65 puta nastupio za "ružičasti" tim i imao je prosečno 8,8 poena po meču. Rođen je u poljskom Torunu, 25. januara 1999. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.