RAZGLEDNICA SA ZLATIBORA: Burek u podne

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Jun.2011, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZGLEDNICA SA ZLATIBORA: Burek u podne

Sportisti su sve brojniji na Zlatiboru. Ukrštaju se uveče centralnim šetalištima plave i crvene trenerke. Crvena zvezda odlazi, ostaju banjalučki Borac i Mogren, stiže pljevaljski Rudar, uskoro će i podgorička Budućnost...
Teško je u pripremnom periodu poštovati sve zakone profesionalizma. Tako je jedan od igrača Mogrena, dva sata pre predviđenog ručka, uživao u centralnoj zlatiborskoj ulici u specijalitetu sa roštilja.

Vidi ti njega. Jede burek u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << podne. Auuuu – nije mogao da se načudi trener Branislav Milačić kad je slučajno „ulovio” prestup prvotimca.
Sve više ljudi prisustvuje treninzima Crvene zvezde na terenu hotela „Palisad” kraj jezera, a pojavile su se i vatrene pristalice kluba iz užičkog kraja. Nisu propustile da zapale baklje...
Vidi kako trči onaj ćelavi, kao metak – oduševljeno se obratio mališan tati dok je prepodnevni trening ulazio u drugi sat.
Manjak sunca na Zlatiboru baš prija fudbalerima u bazičnom delu priprema.
Spavao sam kao beba, ovde su idealni uslovi – pohvalio se jedan od igrača Borca.
Zvezdini Brazilci i dalje su atrakcija za decu u „Palisadu”, često ih prekidaju dok putem interneta komuniciraju sa porodicom da bi se fotografisali.
Rekord u broju poziranja pred objektivom i dalje drži Prosinečki. Šanse da ga neko prestigne iste su kao što su bile Olmetine u Bariju da odbrani penal plavokosom asu...

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.