Izvor: HotSport.rs, 04.Jan.2015, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASTANAK: Zvezdin dvojac završio posao u Kini

Kao što je i najavljivano dva prvotimca Crvene zvezde karijeru će nastaviti u drugoj ligi Kine tačnije u ekipi Ćingdao.

Tokom novogodišnjih praznika napadač Đorđe Rakić i vezista Goran Gogić dogovorili su detalje saradnje sa navedenim klubom sa kojim če 10. januara potpisati dvogodišnje ugovore, a potom će biti i zvanično predstavljeni navijačima.
Ćingdao je u svojim redovima želeo i Miloša Bosančića, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ali je on nakon suspenzije Nikole MIjailovića sa kojim je bio u sukobu odlučio da ostane među crveno-belima.
S obzirom da i Rakić i Gogić imaju važeće ugovore sa Crvenom zvezdom klub će dobiti i određeno obeštećenje koje istina neće biti veliko jer će u ceo aranžman biti uključenja i dugovanja koja Crvena zvezda ima prema sada već bivšim igračima.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Rakić i Gogić otišli u Kinu

Izvor: Press, 04.Jan.2015

Krenulo je i sa odlascima iz Crvene zvezde. Nogu je povukao Đorđe Rakić (30), transferom u Ćingdao. Iskusni napadač je dva dana pre isteka stare godine, a posle boravka u najmnogoljudnijoj državi, došao na „Marakanu“ da se dogovori oko rastanka sa crveno-belima, pošto je utanačio dvogodišnji...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.