Izvor: HotSport.rs, 08.Mar.2017, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAPSODIJA VOJVODINE: Grof ‘na tankom koncu’, Novosađani ‘razbijaju’ Zvezdu! (VIDEO) (FOTO)

Sjajan početak domaćih na ‘Karađorđu’.
Vojvodina od 5. minuta vodi sa 1:0 protiv Crvene zvezde u derbiju kola.
U razmaku od samo četiri minuta, Filip Manojlović je dvaput vodio loptu iz svoje mreže.
Prvo je Dejan Meleg, nesuđeno pojačanje baš crveno-belih iz Beograda, pogodio, da bi već u 9. minutu igre na 2:0 povisio Puškarić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << (Izvor: YouTube/AM Video7S)
Nakon centaršuta sa desne strane je lopta prošla pored jednog od ofanzivaca Vojvodine i Manojlovića i došla pravo ispred Melega koji je bio usamljen pred golom gostiju.
FOTO: STARSPORT Još jedna konfuzna reakcija Zvezde u svom šesnaestercu je kažnjena, nakon kornera, a strelac je bio Puškarić.
(Izvor: YouTube/AM Video7S)
The post RAPSODIJA VOJVODINE: Grof ‘na tankom koncu’, Novosađani ‘razbijaju’ Zvezdu! (VIDEO) (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

VREMEPLOV: Vojvodina je poslednjih deset godina mučila Zvezdu i stavila najveću mrlju u karijeri ‘Princa sa Neretve’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 09.Mar.2017, 01:00

Pod utiskom prvog poluvremena današnje utakmice između Vojvodine i Crvene zvezde prisetili smo se i dešavanja od pre tačno deset godina kada je ‘stara dama’ ponizila crveno-bele na stadionu ‘Rajko Mitić’.. . Meč je odigran 10. marta 2007. godine. Ne pamti se kada je neko sem Partizana...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.