RANKO STOJIĆ: TUŽIOČE, JA VAS PLAĆAM

Izvor: Kurir, 25.Jan.2012, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RANKO STOJIĆ: TUŽIOČE, JA VAS PLAĆAM

BEOGRAD - Baš se iznervirao! Menadžer Ranko Stojić, prvi čovek FK Rad, pobesneo je juče kad je čuo da se ročište, na kojem je trebalo da se raspravlja o oduzimanju nelegalno stečene imovine njemu, Draganu Džajiću i još dvojici optuženih za prisvajanje novca od prodaje fudbalera Crvene zvezde, odlaže za 15. mart!

BEOGRAD - Baš se iznervirao!

Menadžer Ranko Stojić, prvi čovek FK Rad, pobesneo je juče kad je čuo da se ročište, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na kojem je trebalo da se raspravlja o oduzimanju nelegalno stečene imovine njemu, Draganu Džajiću i još dvojici optuženih za prisvajanje novca od prodaje fudbalera Crvene zvezde, odlaže za 15. mart!

- Plaćam porez ovde u Srbiji, i to veliki porez! Svake godine sam među prvih deset po visini plaćenog poreza, ispred Miškovića i Beka. I vi, gospođice, dobijate platu od poreza koji ja plaćam - obratio se Stojić zamenici tužioca Jeleni Katić.

Zbog toga ga je sudija Danko Laušević upozorio da povede računa o ponašanju u sudnici.

- Kaznite me, odvedite me u zatvor! Ne možete da mi oduzmete istinu! Obećali ste da ćete ročište o mojoj imovini održati danas - žučno je reagovao Stojić.

On je prethodno otkazao punomoćje advokatima, pa će se ubuduće zastupati sam.

(J. S.)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.