RADULJICA JE OTPISAN? Oglasio se direktor Crvene zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2022, 19:19

RADULJICA JE OTPISAN? Oglasio se direktor Crvene zvezde

Već dugo van rostera...

Beogradska Crvena zveda je dolaskom Duška Ivanovića na klupu vezala pet veoma značajnih pobeda što u Evroligi, što u ABA liga, iz čega se izdvaja i pobeda u večitom derbiju protiv Partizana. U ovoj pobedničkoj euforiji, malo ko je primetio da Zvezda konstantno igra bez nekoliko igrača, među kojima se izdvajaju imena Miroslava Raduljice i Dalibora Ilića.

Sportski direktor KK Crvena zvezda Milan Dozet potvrdio je da klub i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << računa na mladog Dalibora Ilića koji nije povređen, već vredno radi da zapadne za oko novom treneru Dušku Ivanoviću.

Ilić je prošle sezone blistao u dresu Igokee i letos je došlo vreme da se popne na viši stepenik te je potpisao za Crvenu zvezdu. Međutim, tek poneka utakmica kod Vlade Jovanovića i još uvek nezabeležen ni sekund pod vođstvom Duška Ivanovića.

Van rostera je često i Miroslav Raduljica, ali i Stefan Lazarević koji je imao nekoliko odličnih izdanja na početku sezone. O njima je govorio sportski direktor kluba Milan Dozet uoči večerašnjeg meča sa Virtusom.

- Imamo igrače koji su van 12, a prošle sezone su blistali u AdmiralBet ABA ligi. Konkretno govorim o Iliću, koji naporno radi na svom telu i individualno. Čeka svoju priliku i on je igrač na kojeg mi ozbiljno računamo. I on i Raduljica i Lazarević, koji su već dokazani, do malog Nikole Topića koji je večeras u sastavu i veliki je projekat ovog kluba i od njega očekujemo mnogo. Imamo maksimalno pokriven igrački kadar. Ne želimo da budemo najbolji sada, svesni smo da je ovo jedan maraton i spremamo se za ono što je najvažnije - završnica sezone - kazao je Dozet.

Pogledajte fotke Snežane Borjan, supruge kapitena fudbalera Crvene zvezde Milana.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.