Izvor: HotSport.rs, 14.Jan.2016, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADONJIĆ: Presudio skok i pametan napad; ĐORĐEVIĆ: Podbacili smo u svim aspektima

Košarkaši Crvene zvezde do prve pobede u Top16 fazi Evrolige došli su večeras u Atini. Trener Radonjić je neposredno posle utakmice sa Panatinaikosom istakao je da je presudio dobar skok i pametan napad njegovog tima.

– Čestitke igračima na pobedi, mislim da smo imali dobar pristup od početka, bilo je grešaka, posebno u fazi zagrađivanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i u prvoj i drugoj je bilo čak devet ofanzivnih skokova Panatinaikosa. Uspeli smo pametno da dođemo do situacija za rezultatsku ravnotežu. Jako je bitno što smo u drugoj deonici preuzeli prednost. Dobro smo reagovali na startu treće deonice, držali smo prednost, znali smo da će Panatinaikos kvalitetom doći do situacije da igra sa nama. Izdržali smo i uspeli da još bolje skačemo, pametnim napadom držali smo sve u našim rukama za prvu pobedu, rekao je radonjić, a prenosi Blic.
Za razliku od stratega crveno-belih Aleksandar Đorđević nije bio raspoložen što i ne čudi s obzirom na partiju koju je pružio njegov tim.
– Ovo je noć u kojoj smo podbacili u svim aspektima, ofanzivno naročito, falila je preciznost u napadu, previše otvorenih šuteva je promašeno, to su šutevi koji inače uvek ulaze. Čestitam Zvezdi, sa dosta energije su igrali i čvrsto, fizikalije su koristili odlično, što je nama falilo, na tome moramo da radimo, na duelima. Propustili smo previše i moral je padao, nismo reagovali kako je trebalo, rekao je trener Panatinakosa.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

SKUP PORAZ: Đorđević, Raduljica, Kuzmić i Pavlović dugo će pamtititi poraz od Zvezde

Izvor: HotSport.rs, 15.Jan.2016, 00:41

Pored toga što su sebi doneli prvi trijumf u Top16 fazi Evrolige košarkaši Crvene zvezde su naneli priličnu štetu ekipi Panatinaikosa kako u rezultatskom tako i u finansijskom smislu.. . Naime, vlasnici atinskog kluba, kako javljaju grčki mediji, odlučili su da kazne celu ekipu oduzimanjem mesečnih...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.