Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2022, 22:29

RADONJIĆ: Ono što smo želeli to smo i uradili

Crvena zvezda se plasirala u polufinale Kupa Radivoja Koraća.

Kao što se i očekivalo, Crvena zvezda je lako savladala Radnički iz Kragujevca sa 103:59 i plasirala se u polufinale Kupa Radivoja Koraća. Trener crveno-belih Dejan Radonjić kratko je prokomentarisao pobedu svog tima.

 - Ono što smo želeli, to smo i uradili. Sada ostaje da se pripremimo za polufinale - kratak je bio Radonjić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji nije želeo da se izjašnjava o tome da li je Zvezda prvi favorit u Kupu Koraća gde brani trofej. - Kao što sam rekao pre nego što smo došli u Niš, fokus je bio da pre svega uradimo ono što smo planirali pre turnira, a bili smo fokusirani na prvog protivnika. Uspeli smo da uradimo to što smo hteli, sada idemo da se pripremimo za sledeći meč i polufinale. Zahvalio bih se navijačima na podršci, bilo je večeras baš prijatno za nas. Siguran sam da će i sutra u polufinalu biti dobra atmosfera - odgovorio je Radonjić.

Za dobar početak Zvezde u meču protiv Radničkog najzaslužniji je bio Stefan Marković koji utakmicu otvorio sa tri pogođene trojke iz tri pokušaja.

 - Hteo bih da čestitam Radničkom na učešću na turniru. Prvi korak smo završili, predstoje još dva. Fokusirani smo na završetak ovog takmičenja. Spremićemo se za onog ko dođe, ali mi gledamo naše ciljeve, ono zbog čega smo mi došli. I to je to - rekao je Marković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.