Izvor: HotSport.rs, 25.Jan.2015, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADONJIĆ O MEČU U MORAČI: Dovoljno je da budem emotivan kad vidim porodicu, majku i sestru!

U derbiju 19. kola u Podgorici se u ponedeljak od 18.00 sati sastaju Budućnost i Crvena zvezda, a trener crveno-belih Dejan Radonjić rekao je da očekuje veoma neizvestan i zanimljiv meč.

Crvena zvezda se posle 18 kola nalazi na prvom mestu na tabeli sa maksimalnim učinkom, dok je crnogorski tim na drugom mestu sa skorom 15-3.
– Utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << protiv Budućnosti je dobra prilika da vidimo lepršavu igru i uživamo u lepoj predstavi. Budućnost ima izvanrednu sezonu, uz samo tri poraza, ali i mi smo u dobroj situaciji. Morača je težak gostujući teren i niko lako ne može da pobedi u Podgorici. Trebalo bi da uživamo u pravom spektaklu – rekao je Radonjić.
Podsetio je trateg lidera regionalnog takmičenja na lošu tradiciju crveno-belih u Podgorici. Takođe je istakao da će pokušati da pobedi Budućnost i pored toga što ekipa već sada razmišlja o meču protiv Albe u Evroligi.
– Budućnost je u dobroj formi. Mislim da ključ pobede nije zaustaviti samo Kuka i Rejnoldsa, jer i Šehović igra izvanredno. Unutrašnja linija im je dobra i imaju dug roster. Želimo da igramo dobro, ali razmišljamo i o Albi – naveo je Radonjić.
Duel protiv Budućnosti biće poseban za trenera crveno-belih, s obzirom da je u podgoričkom klubu ostavio dubok trag kao igrač i trener.
– Normalno da ima emocija. Ja sam takav, ali generalno mislim da bi se bilo ko, da je trenutno na mojoj poziciji, ponašao isto ovako. Dovoljno je da budem emotivan kad vidim svoju porodicu, majku i sestru – zaključio je Radonjić.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPSADNO STANJE U PODGORICI: Delije podigle policiju na noge

Izvor: Kurir, 26.Jan.2015, 07:16

Varvari planiraju sačekušu Gostovanje Zvezde jakoj Budućnosti proglašeno za meč visokog rizika, bezbednost na najvišem nivou..Neporažena Crvena zvezda u poslednjem meču dolazi na noge Budućnosti, koja dugo nije imala ovako moćan tim. Dovoljan razlog da u Podgorici vlada pravo opsadno stanje!..Ljubitelji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.