Izvor: HotSport.rs, 18.Apr.2015, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADONJIĆ: Na poluvremenu nam je nestala cela uprava, niko ne zna gde su!

Trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić zaintrigirao je javnost izjavom da je uprava kluba nestala na poluvremenu utakmice u Pioniru i da niko ne zna gde su.

- U halu smo ušli sa članovima uprave kluba koji su sedeli iza naše klupe. Na poluvremenu su nestali i mi ne znamo gde su i šta se sa njima desilo. Eto, bar smo im pobedu doneli i malo ih obradovali – rekao je Dejan Radonjić, a onda se osvrnuo i na utakmicu.
- Odigrali smo sjajn meč. Možada i najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u ABA ligi. Bila je to evroligaška partija mojih igrača i ja im čestitam na tome. Idemo dalje, novi meč je već sutra, treba da odmaramo.
Partizan je kasnije saopštio da je uprava Crvene zvezde napustila halu posle molbe crno-belih da vođe Delija koje su bile sa njima napuste dvoranu.
hotsport.rs
The post RADONJIĆ: Na poluvremenu nam je nestala cela uprava, niko ne zna gde su! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PARTIZAN: Vođe Delija ušle u Pionir sa članovima uprave Crvene zvezde

Izvor: Kurir, 18.Apr.2015

Ušli smo u halu sa članovima uprave kluba koji su sedeli iza naše klupe. Na poluvremenu su nestali i ne znamo gde su, rekao trener crveno-belih..Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle treće utakmice polufinalne serije da su članovi uprave kluba na poluvremenu nestali i da on ne zna...

Nastavak na Kurir...

Kalinić: Njima gori pod nogama

Izvor: B92, 19.Apr.2015, 01:13

Košarkaš Crvene zvezde Nikola Kalinić rekao je da je treći meč polufinala ABA lige sa Partizanom presudio skok...Kalinić je posle trijumfa sa 95:85, koji je ‘crveno-belima’ doneo vođstvo 2-1 u seriji, dodao I da on i saigrači istu igru treba da ponove i u nedelju uveče...“Obe ekipe su...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.