Izvor: HotSport.rs, 20.Nov.2016, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADONJIĆ: Hoćemo pobedu protiv Karpoša

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je danas da makedonski Karpoš vredi više nego što pokazuje tabela, ali da njegov tim, koji je jedini bez poraza u ABA ligi, želi da ostvari 10. uzastopni trujumf.
– Posle ovog izuzetno napornog i uspešnog ciklusa, očekuje nas duel protiv Karpoša, ekipe koja je bila u poziciji da ima više pobeda nego što ih zaista imaju. Napravili su dosta promena, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << počev od promene trenera, nakon čega je stigla i prva pobeda nad favorizovanom ekipom Budućnosti. Znamo da igramo protiv ekipe koja je kadra da napravi dovoljan broj pobeda i ostvari osnovni cilj, međutim, mi želimo još jednu pobedu i nove bodove, rekao je Radonjić, za klupski sajt.
Prvotimac crveno-belih Branko Lazić naglašava da će koncentracija biti ključ za uspeh.
– Imali smo jedan dan za odmor i odmah smo započeli pripreme za Karpoš. Možda na papiru to deluje kao laka utakmica, ali ona to nije. Karpoš je pobedio Budućnost, promenili su trenera, i evidentna je reakcija. Moramo da budemo oprezni, maksimalno koncentrisani kako bismo stigli do cilja, rekao je Lazić.
Utakmica 10. kola ABA lige između Crvene zvezde i Karpoša igra se sutra od 18 sati u dvorani “Aleksandar Nikolić”.
The post RADONJIĆ: Hoćemo pobedu protiv Karpoša appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.