RADNIČKI U VELIKOM PROBLEMU: Bez četvorice važnih igrača na Zvezdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2023, 18:47

RADNIČKI U VELIKOM PROBLEMU: Bez četvorice važnih igrača na Zvezdu

Ima i povratnika u tim...

Derbi jedanaestog kola Superlige Srbije na programu je u nedelju od 15 časova u Kragujevcu, gde će domaći Radnički 1923 dočekati aktuelnog šampiona Crvenu zvezdu.

Kragujevčani su nedavno promenili trenera. Bivšeg šefa struke Dejana Joksimovića je nasledio Feđa Dudić, koji je uspešno startovao i na njegovom debiju je Radnički proteklog vikenda savladao ekipu Železničara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Pančevu sa 2:0.

Ta pobeda je donela Radničkog beg sa poslednjeg mesta na tabeli, a još je vrednija ako se ima u vidu da je ostvarena bez šestorice igrača na koje trener Dudić nije mogao da računa.

Pred sutrašnji okršaj sa Zvezdom situacija je nešto povoljnija. Kapiten Miloš Vidović je izdržao kaznu zbog isključenja protiv IMT i vratiće se u vezni red Radničkog, a Dudić će sutra moći da računa i na mladog defanzivca Vladimira Tomovića.

Međutim, još uvek se od povreda nisu oporavili Vasilije Đurić, Milutin Vidosavljević, Slobodan Simović i mladi Miličić.

Brz obzira na sve, novi trener Radničkog nada se dobrom rezultatu protiv šampiona koji je porazima od Voždovca i Čukaričkog pokazao da je ranjiv i da nije nepobediv.

- Kada igraš protiv objektivno kvalitetnijeg protivnika, onda jednostavno moraš da imaš veći voljni momenat. Zbog toga se nadam da će nivo zalaganja mojih igrača biti kao na utakmici u Pančevu, pa čak i za nijansu izraženiji.

Videćemo na koji ćemo se način suprotstaviti ekipi Crvene zvezde. Sutra nas očekuje još jedan trening na kome ćemo utvrditi neke stvari što se tiče taktike i odrediti startnu postavu. Ono što mogu da otkrijem, to je da neće biti nekih većih promena u sastavu u odnosu na utakmicu u Pančevu.

Mislim da su naši navijači svesni težine i specifičnosti predstojeće utakmice i da će nam u skladu sa tim pružiti odgovarajuću podršku u nedelju. Nadam se još jednom dobrom izdanju moje ekipe, kako bismo u vedrom raspoloženju otišli na pauzu, koju ćemo iskoristiti da se što bolje pripremimo za pakleni ritam utakmica koji nas očekuje u drugoj polovini oktobra'', rekao je Dudić u najavi sutrašnje utakmice.

Iz Radničkog su saopštili da su ulaznice za utakmicu puštene u prodaju po ceni od 700 dinara za istočnu i 800 dinara za zapadnu tribinu, odnosno 600 dinara za severnu tribinu na kojoj će biti stacionirane pristalice gostujućeg tima.

Ulaznice za istočnu i zapadnu tribinu mogu se kupiti na biletarnici hale ''Jezero'' (petak i subota od 10 do 18 časova) i biletarnici iza južne tribine stadiona 'Čika Dača' (nedelja od 10 časova), dok će se prodaja ulaznica za severnu tribinu vršiti na biletarnici iza severne tribine stadiona ''Čika Dača'' u nedelju od 12 časova.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.