RADI SE NA PRONALAŽENJU ZAMENE: Zvezdi propao dogovor sa igračem, pojašnjeno i zašto

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2022, 13:04

RADI SE NA PRONALAŽENJU ZAMENE: Zvezdi propao dogovor sa igračem, pojašnjeno i zašto

Kvalitetan fudbaler.

FK Crvena zvezda i neostvarene želje iz Superlige Srbije retko idu u istoj rečenici, ali u nedavno završenom zimskom prelaznom roku se to zapravo desilo. U pitanju je bio fudbaler TSC-a Mihajlo Banjac.

Pregovaralo se, natezalo oko obeštećenja, ali je kreativni vezista na kraju ipak ostao u Bačkoj Topoli.

Sportski direktor TSC-a Sabolč Palađi dotakao se te teme >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i opisao kako su tekli pregovori dva kluba.

- Bili smo jako blizu dogovora, ipak, mala razlika u potraživanju sa našeg strane i ponuda Crvene zvezde predstavljala je prepreku. Ne žalimo, jer smo zadržali bitnog igrača, koga svakako planiramo da prodamo tek na leto. Pokušaćemo da sa Banjcem što pre obezbedimo plasman u plej-of. Radićemo istovremeno na pronalaženju zamene za Mihajla - rekao je Palađi.

TSC u nedelju od 13.00 igra prvi meč u 2022. godini na gostovanju Mladosti u Lučanima. Zvezda je dan ranije slavila 3:0 protiv Čukaričkog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.