Psiholog na Zvezdinom treningu

Izvor: MozzartSport.com, 12.Maj.2017, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Psiholog na Zvezdinom treningu

„Hteli smo da im pokažemo kako treba da se ponašaju igrači Zvezde“, poruka je Boška Đurovskog

Težak poraz na Voždovcu i gubitak prvog mesdta, zatim promena šefa stručnog štaba i na kraju još jedan neuspeh. Ne tako bitan protiv Čukaričkog, ali ipak neuspeh.

Igrači Crvene zvezde su svašta preturili preko glave u poslednjih sedam dana, a novi trener Boško Đurovski veruje da će stvarri >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << krenuti nabolje počev od sutrašnjeg meča protiv Mladosti.

Novi strateg uveo je i novine.

„Igramo protiv ekipe koja je izborila plej-of u dobroj konkurenciji. Predvodi je iskusan trener Milovanović, koji dobro poznaje srpski fudbal. Biće nam sigurno teško, mnogo je bitno da ne primimo gol koji bi dodatno poremetio situaciju.Ova utakmica je mnogo važna iz više razloga. Donosi nam tri boda i samopouzdanje posle dva poraza, ali što je najvažnije ostavlja nas u borbi za prvo mesto do kraja prvenstva. Mi kao klub trebalo bi da činimo sve napore kako bismo mentalno podigli ekipu. Imali smo sastanak sa 'mental coachom' (psihologom) koji je držao predavanje igračima. Mnogo je stranaca u timu i hteli smo da im pokažemo kako treba da se ponašaju igrači Crvene zvezde, koji su zahtevi Crvene zvezde i obaveze igranja u njoj", rekao je Boško Đurovski.

Crveno-beli meč protiv Mladosti spremaju u specifičnoj atmosferi. Prethodnih dana novinske stupce su punile međusobne optužbe i saopštenja najvećih srpskih klubova.

„Sigurno da igrači razgovaraju o tome, ali pola ekipe su stranci i ne verujem da sve to utiče na njihovu psihu. Ja kao trener ne bih govorio o tim razmericama između uprava, moje je da radim na terenu i činim sve kako bih podigao ekipu. Mislim da sve to i ne zanima previše igrače“

Iskusni stručnjak smatra da nada o odbrani titule i dalje postoji.

"Učinićemo sve da bude tako. Mislim da im se vratila energija prethodnih dana. Situacija jeste napeta, ali igrači su svesni šta su napravili i mislim da je vreme da pokažu svoje pravo lice. Ipak su oni godinu i nešto dana bili na prvom mestu“, dodao je Đurovski.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.