Izvor: MozzartSport.com, 02.Sep.2020, 00:03

Prvi seniorski klub u trenerskoj karijeri Slaboljuba Đorđevića

Doskorašnji šef struke Zvezdinih omladinaca preuzeo posrnuli Radnik iz Surdulice

Radnik iz Surdulice je prvi seniorski klub u trenerskoj karijeri Slavoljuba Đorđevića. Nakon šampionskih dana u kadetima i omladincima Crvene zvezde, te odličnog nastupa njegovog tima u Ligi šampiona za mlade klubove, temperamentni strateg se odlučio za prelazak na seniorski fudbal i ubrzo je usledio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << konkretan poziv.

Simo Krunuć je napustio Surdulicu posle četiri vezana poraza, pa je svlačionici Radnika bila neophodna drastična promena, što bi trebalo da se dogodi dolaskom Đorđevića. Mladi trener je poznat po velikoj disciplini i dinamičnom vođenju utakmice, pa ostaje da se vidi da li će uspeti ekspresno da podige posrnuli tim. Pred njim je desetak dana rada, do kraja reprezentativne pauze.

Radnik se nakon šest odigranih kola nalazi na 16. mestu na tabeli, što ne zadovoljava ambicije čelnika kluba. Radnik će 12. septembra na svom terenu ugostiti Inđiju, što će biti idealna prilika za prekid crne serije.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.