Prvi poraz Železničara u sezoni, Zvezda bolja u Beogradu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Nov.2020, 21:34

Prvi poraz Železničara u sezoni, Zvezda bolja u Beogradu

Nakon šest pobeda i jednog remija, rukometaši Železničara pretrpeli su prvi poraz u B grupi ARKUS lige pošto su u osmom kolu izgubili rezultatom 30:26 (13:13) od Crvene zvezde u Beogradu. I pored poraza "Želja" je zadržao lidersku poziciju na tabeli ove grupe.

Ono što nikom dosad u ARKUS ligi nije pošlo za rukom, pošlo je rukometašima Zvezde iz drugog pokušaja - poražen je Železničar iz Niša. Lider B grupe dobro se borio >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << tokom prvog poluvremena, ali onda je od 40. do 49. minuta postigao samo jedan gol.

Zvezda je povela, uglavnom vodila, a onda je "Želja" serijom 4:0 u 24. minutu poveo sa 10:9. Golom Aleksandra Stojanovića Nišlije su u 26. minutu vodile (11:10), ali izjednačenom igrom na kraju prvog dela igre bilo je 13:13.

U nastavku bilo je izjednačeno nekoliko minuta, ali je domaćin poveo sa 17:15 u 37. minutu i do kraja nije ispustio prednost. Niški igrači nisu uspeli da smanje zaostatak, pa su na kraju izgubili sa 30:26.

Sa šest pobeda i po jednim remijem i porazom Železničar i dalje čuva prvu poziciju na tabeli B grupe ARKUS lige, a u narednom kolu dočekuje Metaloplastiku iz Šapca.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.