Provuče se Zvezda u Subotici!

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2019, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Provuče se Zvezda u Subotici!

Crvena zvezda se provukla u Subotici gde je slavila novu pobedu u domaćem šampionatu.

Crvena zvezda je stigla do nove pobede u domaćem šampionatu pošto je večeras savladala Spartak u Subotici rezultatom 2:3 (1:1).

Crvena zvezda je imala šansu preko Jevtovića na startu utakmice, već u prvom napadu kada je golman Ostojić uspeo da odbrani. U nastavku novi dobar napad Crvene zvezde, da bi na drugoj strani prvi ozbiljniji napad urodio plodom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Nekadašnji fudbaler Lazar Tufegdžić je uspeo da postigne gol uhvativši Milana Borjana na krivoj nozi već u šestom minutu, čime je Spartak stigao do prednosti.

Crvena zvezda je imala inicijativu do kraja poluvremena, a šanse nisu izostale.

Prvo se Veljko Simić propisno obrukao kada se našao u šansi, a potom je novu imao Milan Jevtović koji nije imao sreću da zatrese mrežu danas u prvom poluvremenu.

U 37. minutu Crvena zvezda je stigla do izjednačenja, Miloš Vulić se namestio na udarac i pogodio po zemlji za 1:1.

Tufegdžić je imao novu šansu da Spartak povede u samom finišu utakmice, ali nije uspeo da reaguje na pravi način.

U nastavku, gosti dolaze do prednosti. Tomane je pokazao da će biti od koristi Crvenoj zvezdi, prošao je po desnoj strani, uposlio Simića koji je uspeo da pogodi za 1:2.

Spartak je mogao do novog izjednačenja 12 mnuta kasnije, u 60. minutu. Šormaz je šutirao, Pankov je dokazao da je veliko pojačanje Crvene zvezde blokiravši udarac koji bi verovatno završio u golu.

Subotičani su nastavili da napadaju, u 76. minutu nova šansa preko Tufegdžića koji je kombinovao sa Gojkovim i na kraju pogodio stativu!

Zasluženo izjednačenje stiže u 80. minutu.

Mladi David Dunđerski je šutirao pored Ivanića, Borjan je ostao iznenađen, pa je na taj način Spartak stigao do 2:2!

Ipak, Zvezda stiže do pobede par minuta kasnije. Igrao se 84. minut, Gajić je probio po desnoj strani, uposlio Tomanea koji donosi pobedu Crvenoj zvezdi!

Prvenac Tomanea za preokret i pobedu!🔥

🔴⚪️#fkcz pic.twitter.com/uZQYQfH7RG

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) August 17, 2019

Spartak je mogao i do novog izjednačenja kada je Žander uspeo da interveniše sa gol-linije.

Spartak - Crvena zvezda 2:3

Stadion: Gradski stadion u Subotici.

Sudija:  Novak Simović.

SPARTAK: Ostojić - Dunđerski, Otašević, Tekijaški, Milošević (od 83. Ivančević) - Jočić, Marčić - Mladenović (od 70. Gojkov), Tufegdžić, Denković - Šormaz.

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Gajić, Milunović, Pankov, Rodić (od 46. Žender) - Jevtović, Petrović (od 75. Ivanić), Vulić, Simić -  Krstović (od 55. Vukanović), Tomane.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tvitovi - Zvezdaši prezadovoljni pojačanjima!

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2019

Lepa fudbalska predstava u Subotici...Crvena zvezda je uspela da slavi u Subotici teže nego što se očekivalo...Ekipa Vladana Milojevića koja je igrala u izmenjenom sastavu bez nekoliko standardnih prvotimaca se mučila od samog starta, pošto je Spartak poveo u 6. minutu, ali su gosti do preokreta...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.