Protiv Strazbura za Top16 fazu

Izvor: TV Arena Sport, 14.Okt.2015, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protiv Strazbura za Top16 fazu

Dejan Radonjić, trener Crvene Zvezde, smatra da da bi bio ogroman uspeh proći u Top16 fazu Evrolige, kao i da je najvažnije ostvariti pobedu nad Strazburom.

"Naša želja je potpuno jasna, da pred svojim navijačima dođemo do pobede. Moramo da se nametnemo, da ne dozvolimo protivniku da diktira tempo. Prepoznatljivost Zvezde u Evroligi je ambijent, zna se šta naši navijači mogu da urade i koliko da nam pomognu u ovakvim trenucima", rekao je Radonjić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << />
U grupi A su pored Crvene zvezde i Strazbura još i Fenerbahče, Real Madrid, Bajern Minhen i Himki, što ih čini najtežom grupom ove sezone u Evroligi smatra Radonjić.

"Nismo bili u prilici da sprovodimo planirano jer smo imali nikad veća opterećenja. To je neprirodno i nije lako funkcionisati u svim tim okolnostima. Uspeli smo odlično da prođemo kroz težak period i uprkos svemu bili u prilici da jednom loptom dođemo do svih pet pobeda", kazao je on.

Kapiten crveno-belih Luka Mitrović rekao je da njegova ekipa ima velike šanse protiv Strazbura.

"Strazbur je na papiru najslabija ekipa u grupi, nije atraktivna poput Reala, Fenerbahčea ili Himkija, ali oprez mora da bude i te kako veliki. Atletski su moćna ekipa, koja može da bude izuzetno neugodna ako se razigra i pravi probleme i mnogo jačim ekipama nego što je naša", rekao je Mitrović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.