Protiv Barselone najbolji meč u Top 16

Izvor: Beta, 21.Jan.2015, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protiv Barselone najbolji meč u Top 16

BEOGRAD, 21. januara 2015. (Beta) - Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je u sredu da želi da njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv Barselone odigra najbolji meč u dosadašnjem toku takmičenja u Top 16 fazi Evrolige.

"Ako želimo da pobedimo Barselonu, moramo da odigramo najbolje do sada u Top 16 fazi, pre svega i bolji meč od onog protiv Makabija. Moramo da iskoristimo svaku šansu koja nam se pruži i da budemo koncentrisani i konkretni", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << Radonjić na konferenciji za novinare u hali Pionir.

Košarkaši Crvene zvezde u petak od 20.45 igraju na gostujućem terenu protiv Barselone, utakmicu četvrtog kola Grupe E u Top 16 fazi Evrolige. Beogradski tim pretrpeo je sva tri poraza u tri kola, a Barselona je ostvarila skor od pobede i dva poraza.

"Barselonina ekipa je sklop mladosti i iskustva, koja je u poslednje vreme imala nekoliko problema. Oni su tim koji uvek stremi ka najvišim ciljevima, pa tako i ovaj put, ove sezone. Žele da učestvuju u borbi za evropsku titulu", rekao je Radonjić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.