Prosinečkom povrede kroje sastav

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Okt.2011, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečkom povrede kroje sastav

Uoči prvog odmeravanja snaga Crvene zvezde i Novog Pazara u istoriji domaćeg šampionata, na konferenciji za novinare na Marakani pojavili su se trener crveno–belih Robert Prosinečki i igrač Miloš Dimitrijević.

Prvi strateg Beograđana ne dovodi u pitanje pobedu svog tima:
Naš protivnik će u Beograd sigurno doći silno motivisan kao i svi naši rivali, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << sa velikom željom da ostvare pozitivan rezultat. To znači da maksimalno ozbiljno moramo ući u meč. Ne bežimo od uloge favorita, i verujem da ćemo naše navijače, koje očekujem u velikom broju, obradovati pobedom i ubedljivom igrom.
Nakon današnjeg treninga, Prosinečki će otkloniti sve dileme oko sastava, a spisak igrača u protokolu zavisiće i od zdravstvenog biltena.
Videću kakva je situacija sa nekolicinom igrača koji su se žalili na lakše povrede. Tu pre svih mislim na Mijailovića i Vešovića koji su u četvrtak trenirali smanjenim intenzitetom – rekao je Robi, a prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.
Meč protiv Novog Pazara na programu je u subotu od 18 sati, a uprava tima sa Marakane apeluje na navijače oba tima koji dođu na stadion da navijaju fer i korektno, bez vređanja i bilo kakvih incidenata.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.