Prosinečki i Lukić u fan klubu u Herceg Novom (VIDEO)

Izvor: S media, 25.Jan.2011, 01:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki i Lukić u fan klubu u Herceg Novom (VIDEO)

Crvena zvezda je u ponedeljak bila gost navijača u Herceg Novom.

Trener Alanije: Zvezda dobro zna koliko košta Ivanov

Država preuzima klubove!?

Prosinečki pregazio i Sutjesku (VIDEO i FOTO)

Zvezdaši kao Roki Balboa (FOTO)

Nađeno rešenje: Prosinečki pomoćnik Đuroviću!?

Delegaciju je predvodio Vladan Lukić zajedno sa trenerom Prosinečkim, a fudbaleri su imali obavezu da slobodan dan provedu u hotelu „Splendid“ >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i njegovoj okolini, kako bi se zaista odmorili, pa oni nisu kretali put Bokokotorskog zaliva.



- Velika nam je čast da ugostimo našu Zvezdu, posebno kad je predstavljaju predsednik i trener. Nadam se da će vam ova poseta doneti sreću na proleće a mi se svakako vidimo na "Marakani" – rekli su domaćini.

Vladan Lukić je za Beograd poneo i monografiju „Kulturno blago Herceg Novog“ koja je dar potpredsednika opštine Herceg Novi Vlada Mračevića.

(Foto: Crvena zvezda)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.