Prosinečki: Neka se Partizan prilagodi nama!

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Apr.2011, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prosinečki: Neka se Partizan prilagodi nama!

Ko pobedi – biće šampion! Bez obzira što će posle 140. večitog derbija ostati još šest kola, Robert Prosinečki, trener Crvene zvezde, veruje da će odluka o prvenstvenoj trci pasti u tom okršaju. Posle sjajne partije i ubedljive pobede (5:1) nad Slobodom, ali i na bazi prethodnih duela sa Partizanom, strateg crveno–belih očekuje da njegovi izabranici u Humskoj načine ključni korak...    >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal <<
I pre pet kola pričao sam da će ova utakmica da odlučuje – podsetio je Prosinečki: – Ne moram da budem upravu, u svakom slučaju, pobednik će imati najveće šanse da bude prvak. Komšije su prednosti, odgovara im i nerešeno, dok mi moramo da pobedimo. Zato ćemo sve učiniti da savladamo Partizan na njegovom stadionu. U dobroj smo formi, imamo odličnu atmosferu, s pravom sam optimistaNeću menjati našu igru, a Partizan neka se prilagodi nama! 

Zvezda, međutim, neće imati pomoć Delija:
Verovatno je mali hendikep što naši navijači neće doći, ali to ne možemo da promenimo. Možemo samo da odigramo utakmicu, po mogućstvu kao u drugom poluvremenu protiv Slobode.
I, dok se u igri crveno–belih, verovatno, neće menjati ništa, očekuje se sasvim drugačiji Partizan u odnosu na prošli duel. Trener Zvezde kaže da ima spreman odgovor:
Znam da će nas napasti. Mora nešto da promeni, jer je video da onakvom igrom ne može ništa da uradi. Bio je inferioran. Pogotovo u drugoj utakmici. Želeće da postigne gol i da reši meč, videćemo da li će uspeti. Nije na Marakani, pa neće ni tamo. Ne potcenjujem komšije, imaju iskusnu i dobru ekipu, ali nisu kao što su bili. Malo su poljuljani – istakao je na kraju Robert Prosinečki.
Korektno suđenje
Robert Prosinečki nije želeo da priča o suđenju pred okršaj sa crno–belima.
Nisam ni do sada komentarisao suđenje. Meč će gledati tri–četiri miliona ljudi, doći će publika i na stadion, biće onih i koji će pratiti suđenje. Nadam se samo da će da bude korektno – kazao je strateg crveno–belih.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.