Proleter vratio violinistu i Munju

Izvor: Mondo, 01.Sep.2018, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proleter vratio "violinistu" i "Munju"

Bivši napadač Borca i Zvezde, kao i doskorašnji vezista Radničkog došli su u klub sa Slane bare.

Foto: MN Press

Novosadski Proleter dobro je počeo sezonu u Superligi, a kraj prelaznog roka dočekao je rešen da pojača tim proverenim igračima.

U tome je i uspeo, jer je vratio na Slanu baru dvojicu iskusnih igrača.

"Sportski žurnal" objavio je u subotu da su novi igrači ekipe Dragana Radojičića postali bivši centarfor Borca iz Čačka >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i Crvene zvezde, Srđan Vujaklija (30), kao i vezista Radničkog iz Niša, Dušan Mićić (33).

Obojica su rođeni Novosađani i već su igrali u Proleteru.

Srđan Vujaklija, špic poznat po tome da slavi golove pokretima violiniste, igrao je u poslednjih godinu dana po polusezonu u Kazahstanu i Južnoj Koreji, a u svom novom-starom klubu je nastupao od 2013. do 2015. godine.

Sa druge strane, Mićić je prošle i ove sezone bio jedan od najvažnijih igrača Radničkog, gde je ponovo sarađivao sa Nenadom Lalatovićem, koji ga je trenirao i u Voždovcu, Napretku, Borcu, Vojvodini, kao i upravo u Proleteru.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.