Primera: Pobeda Atletika

Izvor: S media, 27.Sep.2010, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera: Pobeda Atletika

U poslednjem meču kola španske Primere Atletiko Madrid je pobedio Saragosu sa 1:0.

Jedini gol postigao je Kosta u 20. minutu, a crveni karton je dobio Rejes u 60. minutu.

Fudbaleri Majorke pobedili su Real Sosijedad sa 2:0, golovima koje je postigao Fernando Kavenagi. Pogotke je postigao u sedmom i 63. minutu.

U ostalim mečevima Espanjol je pobedio Osasunu sa 1:0, Almerija je savladala Deportivo sa 2:0, Hetafe je pobedio Rasing sa 1:0, a Erkules >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ekipu Sevilje sa 2:0. Bivši napadač Crvene zvezde, Dejan Lekić, ušao je za Osasunu u 86. minutu meča.

U jučerašnjim mečevima Real Madrid je odigrao 0:0 sa Levanteom, Barselona je savladala Atletik Bilbao sa 3:1, a Valensija je pobedila Sporting sa 2:0 i došla na vrh tabele.

Posle pet kola Valensija ima 13 bodova.

U ponedeljak Malaga gostuje Viljarealu.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.