Prijava protiv Stanojevića, pohvale Prosinečkom

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Apr.2011, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijava protiv Stanojevića, pohvale Prosinečkom

U 140. večitom derbiju nije bilo isključenja, ali je delegat Dušan Tomić podneo prijavu protiv trenera Partizana Aleksandra Stanojevića. Strateg crno-belih izlazio je iz tehničkog prostora, prigovarao na odluke sudija.

Stanojević se ponašao suprotno Pravilniku o radu trenera i zbog toga će o njemu odlučivati zamenik disciplinskog sudije Nenad Vuković. Pohvale za ponašanje zaslužio je trener Crvene zvezde Robert >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Prosinečki – rekao je Branislav Delić, komesar za takmičenje Super lige.
Baklje i utrčavanje Groraba na teren
Grupa navijača Partizana utrčala je u teren po završetku utakmice protiv Crvene zvezde i uzimala dresove svojim ljubimcima. To se tretira kao propust u organizaciji i crno-beli će biti na udaru.
Ponovo nisu izostale ni baklje pristalica šampiona zbog čega klub iz Humske takođe može da očekuje kaznu.
Večiti opet na malim ekranima
Sedam utakmica 25. kola Jelen Super lige igraju se u subotu 30. aprila, a jedna u nedelju 1. maja.
Van glavnog termina, subota u 17 časova, igraće večiti rivali. Jagodina će dočekati Partizan u subotu od 15 sati uz prenos na RTS. Crvena zvezda u nedelju od 18,00 igra protiv Hajduka na Marakani pred kamerama TV Prva.
Arenasport planirala je da prenosi duel Vojvodine i Rada. Meč međutim, ne može biti igran u drugom terminu zbog priprema za Prvenstvo Evrope kadeta. Moguće je da će se Arenasport odlučiti za neku drugu utakmicu.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.