Preventivna hapšenja Delija u Kelnu!

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2017, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preventivna hapšenja "Delija" u Kelnu!

Nemački mediji javljaju da je kasno sinoć policija u Kelnu privela osmoricu navijača Crvene zvezde i to iz "preventivnih razloga".

Nikakvih incidenata nije bilo juče u Kelnu ali je nemačka policija ipak intervenisala i privela osmoricu navijača Crvene zvezde koji su doputovali u Keln zbog večerašnje utakmice.

Navodno se radi o grupi navijača koji su na "crnoj listi", odnosno spisku huligana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji su u prošlosti pravili izgrede na utakmicama.

Portal "Express.de" piše da se među privedenima nalazi i najpoznatiji navijač Crvene zvezde Ivan Bogdanov kojeg je Evropa zapamtila kao "Ivana Groznog" posle prekinute utakmice u Đenovi.

Policija će tokom dana odlučiti da li će privedeni navijači ostati u pritvoru ili će biti pušteni na slobodu.

Valja reći i to da se policija u Kelnu sprema za dolazak 5.000 navijača Crvene zvezde, a predstavnici organa reda u ovom nemačkom gradu tvrde da će među Zvezdinim navijačima biti najmanje 500 onih koji su spremni da prave incidente.

Utakmica Keln - Crvena zvezda igra se u okviru drugog kola grupne faze Lige Evrope od 19 časova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija oslobodila četvoricu Zvezdinih navijača

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2017

Četvorica navijača Crvene zvezde od osmorice privedenih jutros su pušteni iz pritvora...Policija u Kelnu pustila je iz pritvora četvoricu navijača Crvene zvezde koji su u sredu uveče privedeni, saopštio je lokalni "Express"...Veče pre utakmice drugog kola grupne faze Lige Evrope između Kelna...

Nastavak na Sportske.net...

Bogdanov sa "Delijama" uhapšen, pa pušten

Izvor: Vesti-online.com, 28.Sep.2017

Uoči večerašnje utakmice FK Kelna protiv gostujuće Crvene zvezde, nemački Velt izveštava o privođenju osmorice beogradskih huligana predvođenih zloglasnim Ivanom Bogdanovim, poznatijim kao "Ivan Strašni"...Ovog 37- godišnjaka je nemačka policija uhapsila zajedno sa još sedmoricom ultra-nacionalista...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.