Pretučen mladić u Kragujevcu

Izvor: RTS, 05.Avg.2012, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučen mladić u Kragujevcu

Četvorica mladića iz Kragujevca zadržana u policiji jer se sumnjiče da su pretukli maloletnog V.M. koji se vraćao sa utakmice Crvena zvezda - Omonija. Mladić ima frakturu lobanje i nagnječenje mozga.

Kragujevačka kriminalistička policija odredila je zadržavanje Nemanji S. (20), Goranu S. (18), Lazaru Z. (19) i Nikoli B. (18) iz Kragujevca, zbog sumnje da su pretukli V. M. (17) iz Rekovca i naneli mu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << teške telesne povrede.

Osumnjičeni su sa još dvojicom maloletnika iz Kragujevca u noći između 3. i 4. avgusta, oko dva sata posle ponoći, kod Glavne autobuske stanice u Kragujevcu, presreli V. M. koji se vraćao sa fudbalske utakmice Crvena Zvezda - Omonija i pretukli ga.

Zadali su mu više udaraca u predelu glave, od kojih jedan najverovatnije metalnom šipkom. V. M. je zadobio frakturu lobanje i nagnječenje mozga i nalazi se na lečenju u Kliničkom centru u Kragujevcu.

Nemanja S, Goran S, Lazar Z. i Nikola B. će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni nadležnom istražnom sudiji.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tukli maloletnika metalnom šipkom po glavi

Izvor: Šumadija Press, 05.Avg.2012

Kragujevačka kriminalistička policija uhapsila je N.S. (20) , G.S. (18) , L.Z. (19) i N.B. (18) iz Kragujevca, zbog sumnje da su pretukli maloletnog V.M (17) iz Rekovca i tom prilikom mu naneli tešku telesnu povredu.

Nastavak na Šumadija Press...

Hapšenje u Kragujevcu: Metalnom šipkom brutalno pretukli tinejdžer

Izvor: Blic, 05.Avg.2012

KRAGUJEVAC - V. M. (17) iz Rekovca je teško povređen kada ga je u petak rano ujutru presrela grupa mladića kod kragujevačke Autobuske stanice i metalnom šipkom mu nanela frakturu lobanje i nagnječenje mozga. On je prebačen u Urgentni centar, a policija je identifikovala i uhapsila napadače. ..Uhapšeni...

Nastavak na Blic...

Pretučen mladić u Kragujevcu

Izvor: Glas javnosti, 05.Avg.2012

KRAGUJEVAC - Kragujevačka kriminalistička policija odredila je zadržavanje Nemanji S. (20), Goranu S. (18), Lazaru Z. (19) i Nikoli B. (18) iz Kragujevca, zbog sumnje da su pretukli V. M. (17) iz Rekovca i naneli mu teške telesne povrede...Osumnjičeni su sa još dvojicom maloletnika iz Kragujevca...

Nastavak na Glas javnosti...

Uhapšena banda koja je prebila maloletnika

Izvor: Mondo, 05.Avg.2012

Policija je uhapsila četvoricu mladića iz Kragujevca koji su, sa još dvojicom maloletnika, metalnom šipkom teško povredili V.M. (17) iz Rekovca.

Nastavak na Mondo...

DRAMATIČNO: Pretučen Zvezdin navijač (17) u kritičnom stanju!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Avg.2012

Maloletnik je napadnut dok se vraćao sa utakmice Zvezda-Omonija. Tom prilikom zadobio je frakture lobanje i nagnječenje mozga

Nastavak na Telegraf.rs...

Otkriveni napadači na navijača Zvezde

Izvor: Vesti-online.com, 05.Avg.2012

Četvorica mladića iz Kragujevca zadržana su u policiji jer se sumnjiče da su pretukli maloletnog V.M. koji se vraćao sa utakmice Crvena zvezda - Omonija. Mladić ima frakturu lobanje i nagnječenje mozga.

Nastavak na Vesti-online.com...

Otkriveni napadači na navijača Zvezde

Izvor: Vesti-online.com, 06.Avg.2012, 05:55

Četvorica mladića iz Kragujevca zadržana su u policiji jer se sumnjiče da su pretukli maloletnog V.M. koji se vraćao sa utakmice Crvena zvezda - Omonija. Mladić ima frakturu lobanje i nagnječenje mozga...Kragujevačka kriminalistička policija odredila je zadržavanje Nemanji S. (20), Goranu S....

Nastavak na Vesti-online.com...

sipkom po glavi

Izvor: Radio Centar 987, 06.Avg.2012

Kragujevacka kriminalisticka policija je N.S. (20), G.S. (18), L.Z. (19) i N.B. (18) iz Kragujevca, odredila meru zadrzavanja u trajanju do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da su izvrsili krivic..

Nastavak na Radio Centar 987...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.