Preminuo Majkl Odžo

Izvor: Beta, 07.Avg.2020, 15:37

Preminuo Majkl Odžo

Bivši košarkaš Crvene zvezde Majkl Odžo iznenada je preminuo danas u 27. godini, potvrdili su crveno-beli.Kako su ranije preneli beogradski mediji, Odžo je preminuo od posledica infarkta tokom individualnog treninga na stadionu Partizana.Majkl Odžo je rodjen 1993. godine u Lagosu u Nigeriji, a u Srbiju je došao 2017. godine kada je profesionalnu karijeru počeo u FMP-u. Pohadjao je poznati koledž Florida Stejt.Dres Crvene zvezde obukao je prvi put pred početak sezone 2018/19. Tokom dve sezone u Zvezdi, Odžo je osvojio tri trofeja: titulu ABA lige, šampionat Srbije i superkup ABA lige.Zvanični ugovor sa Crvenom zvezdom istekao mu je krajem juna, a "klub i Majkl Odžo rastali su se u više nego prijateljskim odnosima"."Iznenadna i šokantna smrt Majkla Odža duboko je pogodila sve: igrače, trenere, menadžment i upravu kluba u kome je bio prihvaćen od prvog dana, i koji je prihvatio kao svoj", navela je Zvezda u saopštenju.Datum i mesto sahrane Majkla Odža biće saopšteni naknadno.Od Majkla Odža oprostili su se njegovi nekadašnji saigrači, ali i rivali, kao i Partizan i drugi klubovi ABA i Evrolige.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Preminuo Majkl Odžo

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Avg.2020

Bivši košarkaš Crvene zvezde Majkl Odžo preminuo je od posledica infarkta tokom individualnog treninga, preneli su danas beogradski mediji...Kako prenosi Mocartsport, Odžo je preminuo tokom individualnog rada na stadionu Partizana...Odžo, rođen 1993. godine, profesionalnu karijeru je počeo u...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.