Predsednik Napolija o aferi: Možda krećemo ispočetka

Izvor: Mondo, 15.Okt.2018, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Napolija o aferi: "Možda krećemo ispočetka"

Prvi čovek italijanskog kluba otkrio šta je načuo o optužbama povodom utakmice PSŽ - Crvena zvezda.

Foto: Guliver/Getty images/Marco Luzzani

Objava francuskog "L' Ekipa" da je neimenovani čelnik Crvene zvezde pokušao u Parizu da uplati pet miliona evra na ubedljiv poraz srpskog šampiona na "Parku prinčeva" izazvala je veliku pažnju širom Evrope, pa i u Italiji.

Tamošnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Napoli rival je Crvene zvezde u grupi Lige šampiona i na početku takmičenja osvojio je bod na "Marakani", u utakmici kojom su se crveno-beli posle više od četvrt veka vratili u evropski fudbalski krem.

Reagujući na optužbe iz Francuske na račun Parižana i Beograđana, predsednik Napolija Aurelio De Laurentis obratio se u ponedeljak javnosti i govorio o svojim saznanjima o toj aferi. Prema njegovoj izjavi, u Napulju su čuli da bi takmičenje u grupi moglo da počne ispočetka.

"Šta ćemo sada kada je to sa klađenjem 'isplivalo'? Čuo sam juče da bismo mogli čak i da 'resetujemo' sve i da igramo sa tri tima", izjavio je De Laurentis.

 Italijan nije detaljnije govorio o svojim izvorima, niti o konkretnijim saznanjima, pa ostaje da se sačeka kraj istrage nadležnih i da se utvrdi istina o ovom slučaju.

Podsetimo, klubovi su u svojim saopštenjima odbacili bilo kakve nečasne radnje, iz Zvezde su poručili da razmatraju ima li osnova da tuže francuski list, ali se dosad niko od predstavnika srpskog i francuskog šampiona nije zvanično oglašavao.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.