Predsednik Budućnosti pretio Zvezdi

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Okt.2019, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Budućnosti pretio Zvezdi

Predsednik košarkaškog kluba Budućnost Dragan Bokan pretio je predstavnicima Crvene zvezde, uz reči da će im "sve biti vraćeno", a povodom dešavanja u prošlosezonskoj finalnoj seriji ABA lige.

"Odmah da ti kažem, ja to nisam zaboravio. Samo jedna stvar, zapamtite, vraćam vam i biće vam vraćeno sa mnogo strana. Lično će vam biti vraćeno", između ostalog je rekao Bokan obraćajući se direktoru Zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Filipu Sunturliću na nedavnoj Skupštini ABA lige.

Audio snimak pretnji je između ostalih objavio crnogorski portal Borba.

Duel Budućnosti i Zvezde u finalnoj seriji regioanlnog takmičenja pratile su brojne kontroverze tokom svih pet utakmica, prvo po dve u Beogradu i Podgorici, a potom i odlučujućoj petoj u srpskoj prestonici.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.