Poznato odakle je Apiću stigla ponuda koja se ne odbija! (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Jul.2020, 18:42

Poznato odakle je Apiću stigla ponuda "koja se ne odbija"! (foto)

Bivši centar Crvene zvezde u pregovorima sa novim klubom.

Pisali smo danas, Dragan Apić je napustio Igokeu, on je nedavno potpisao ugovor sa ekipom iz Aleksandrovca, ali neće oblačiti dres Igosa.

Kako je potvrdio generalni menadžer kluba Igod Dodik, Apić je dobio ponudu koja se na odbija, a sada je otkriveno i gde nastavlja karijeru.

Kako javlja pouzdani Emilijano Karkija, bivši centar Crvene zvezde, FMP-a, Lokomotive Kubanj i San Pablo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Burgosa je u pregovorima sa ekipom Budućnosti.

Apić će tako postati treće pojačanje Podgoričana ovog leta, nakon Rašada Vona i Melvina Edžima.

Ekipu su napustili Skot Bamfort, Hasan Martin, Kim Tili, Šon Kilpatrik, Luka Božić i Martins Mejers.

Apić je karijeru počao 2012. godine u Vršcu, preselio se tri godine kasnije u Crvenu zvezdu, odakle je tri godine proveo na pozajmici u FMP-u.

Prošle godine preselio se u redove Lokomotive Kubanj, sa epitetom jednog od najkorisnijih igrača ABA lige u tom trenutku, da bi sezonu okončao u dresu San Pablo Burgosa, odlično se pokazao u ACB ligi.

Stigao je početkom tekućeg meseca u Igokeu, ali ga je ponuda Budućnosti očigledno ubedila da napusti Laktaše.

Buducnost is showing serious interest in Dragan Apic, a source told @Sportando.

The two sides are negotiating a deal.

Apic signed with Igokea early in July but left the team after a few days

— Emiliano Carchia (@Carchia) July 15, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvanično - Ni Zvezda, ni Partizan, centar potpisao za Budućnost! (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Jul.2020

Otklonjena i poslednja dilema...Ranije danas osvanula je vest da se Dragan Apić rastao sa ekipom Igokee u ekspresnom roku, kako je ugovor sa klubom potpisao tek početkom meseca...On je prema rečima generalnog menadžera Igosa dobio ponudu koja se na odbija, a ubrzo su se pojavile i informacije da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.