Sahrana Dragoslava Šekularca u četvrtak na Novom groblju

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2019, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahrana Dragoslava Šekularca u četvrtak na Novom groblju

Opelo počinje u 14 časova.

Fudbalski svet i posebno navijače Crvene zvezde potresla je vest da je 5. januara premuinula druga Zvezdina zvezda Dragoslav Šekularac, a sada je poznato i kada će legenda crveno-belih biti sahranjena.

KAD JE LEGENDA OTVORILA DUŠU: Šekularac se svojevremeno prisetio zbog čega je Arkan lupao šamare i šta je uradio posle njegovih suza

I JUŽNA AMERIKA ŽALI: Od Šekularca se oprostili i njegovi bivši klubovi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (FOTO)

Popularni Šeki biće sahranjen u Beogradu na Novom groblju u četvrtak 10. januara, a opelo počinje u 14 časova. Komemoracija povodom srmti Dragoslava Šekularca biće održana u četvrtaki u jutarnjim satima na stadionu ''Rajko Mitić.

I AMERIKANCI PIŠU O LEGENDI: Preminuo je Šekularac, KRALJ driblinga (FOTO)

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.