Poznati detalji novog ugovora Luke Mitrovića

Izvor: B92, 03.Jul.2023, 12:27

Poznati detalji novog ugovora Luke Mitrovića

Košarkaš Crvene zvezde Luka Mitrović potpisao je novi trogodišnji ugovor sa crveno-belima, a postalo je poznato i o kojoj cifri se radi.

Crvena zvezda je sa Mitrovićem imala malih poteškoća što se tiče novog ugovora, jer je košarkaš prethodno odbio prvobitan ugovor koji je bio vredan 1.200.000 evra.

Tada su na scenu stupili i drugi klubovi iz Evrolige koji su nudili Mitroviću godišnju platu na nivou od 700.000 evra, ali je Crvena zvezda brzo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << reagovala i postigla dogovor sa Mitrovićem.

Na kraju su se dogovorili i Luka je potpisao ugovor na osnovu koga će inkasirati 1.650.000 evra za tri sezone.

Uz to su uključeni i određeni bonusi za dobre igre u ABA ligi i Evroligi.

Što se tiče dolazaka, Crvena zvezda je u svoje redove vratila Dejana Davidovca, dok su klub napustili Hasan Martin i Luka Vildosa, kao i Džon Holand.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PROCURILO: Poznati DETALJI UGOVORA Luke Mitrovića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023

Ostaje na Malom Kalemegdanu....Košarkaš Crvene zvezde Luka Mitrović potpisao je novi trogodišnji ugovor sa crveno-belima, a postalo je poznato i o kojoj cifri se radi...Crvena zvezda je sa Mitrovićem imala malih poteškoća što se tiče novog ugovora, jer je košarkaš prethodno odbio prvobitan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.