Poznat termin 172. večitog derbija

Izvor: B92, 16.Feb.2024, 13:47

Poznat termin 172. "večitog derbija"

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana, večiti derbi, 172. po redu, odigraće se 9. marta na stadionu "Rajko Mitić".

Kako je saopšteno na sajtu takmičenja, najveća utakmica srpskog fudbalu 24. kolu domaćeg šampionata igraće se u terminu od 17.00 sati.

"Večiti derbi srpskog fudbala uvek sa sobom nosi veliku dozu uzbuđenja na obe strane Topčiderskog brda, bez obzira na to da li o bilo čemu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odlučuje. Kakvo je uzbuđenje kada je bodovna razlika minimalna, a šampionska trka krajnje neizvesna, najbolje već sada osećaju potencijalni akteri predstojećeg 172. večitog derbija, kao i navijači", stoji saopštenju Superlige.

"Osećamo i mi, jer smo zatrpani pitanjima o tačnom terminu ovog velikog okršaja na stadionu "Rajko Mitić". Izabranici Vladana Milojevića i Igora Duljaja sastaće se u subotu 09. marta 2024. godine na našem najvećem stadionu, a meč će početi u 17.00 časova. Domaćin u ovom duelu, ekipa Crvene zvezde, trenutno zauzima 2. mesto na tabeli sa 49 bodova na svom kontu. Gostujući Partizan u ovom trenutku zauzima 1. mesto sa 50 osvojenih bodova. Liderska pozicija na kraju preliminarne faze odrediće i to ko će biti domaćin njihovog narednog duela, što ovom susretu daje dodatni značaj u borbi za šampionski trofej", navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLASILA SE SUPERLIGA: Poznat datum i termin Večitog derbija koji može da odluči o TITULI

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024

Crno-beli trenunto imaju bod prednosti...Utakmica između Crvene zvezde i Partizana u okviru 24. kola Superlige Srbije zakazana je za 9. mart u sa početkom u 17 časova, potvrđeno je danas na sajtu takmičenja...- Večiti derbi srpskog fudbala uvek sa sobom nosi veliku dozu uzbuđenja na obe strane...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.