Povređeni Radivojević i Savović!

Izvor: Mondo, 01.Maj.2013, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređeni Radivojević i Savović!

Crvena zvezda Telekom dočekaće Vojvodinu u značajno oslabljenom sastavu, u meču 7. kola Superlige Srbije.

Crveno-beli nisu imali sjajan učinak u prvih šest kola domaće Superlige (3-3), pa su na pauzu zbog Fajnal fora ABA lige otišli kao četvrti na tabeli.

U sredu od 19 časova u goste im stiže trećeplasirana Vojvodina Srbijagas (4-2), čije šanse za iznenađenje su porasle sa vestima o povredama dvojice važnih Zvezdinih igrača.

Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Vuk Radivojević povredio je rame još u finalu protiv Partizana mt:s u Laktašima i po povratku u Beograd je ustanovljeno da će morati da pauzira između sedam i 10 dana.

Na to se nadovezao peh Borisa Savovića na treningu u utorak uveče, kada je uganuo skočni zglob. Kako saznaje MONDO, sjajni krilni centar u sredu će biti upućen na snimanje, ali u svakom slučaju neće igrati protiv "lala".


Zvezdu u subotu očekuje nešto lakši meč, u Pioniru protiv Slobode, a u klubu se nadaju da će imati kompletan tim za "večiti derbi" 8. maja.

(MONDO, foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Telekom Srbija

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.