Povreda bivšeg igrača Zvezde

Izvor: S media, 23.Avg.2010, 03:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povreda bivšeg igrača Zvezde

Fudbaler moskovske Lokomotive, Haminu Draman, odsustvovaće sa terena četiri nedelje zbog preloma jagodične kosti, prenose ruski mediji.

Bivši igrač Crvene zvezde doživeo je povredu na jučerašnjoj utakmici protiv gradskog rivala Dinama, koju je njegov klub izgubio rezultatom 3:0.

Draman je nakon odlaska iz redova crveno-belih igrao u Turskoj za Genčlerbirligi, odakle se preselio u Lokomotivu 2007, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ali je skoro čitavu prošlu sezonu proveo na pozajmici u Kubanu, za koji je odigrao 27 mečeva i postigao tri gola.

Lokomotiva je posle poraza od Dinama na devetom mestu u Premijer ligi, dok je klub koji trenira Miodrag Božović osmi zahvaljujući boljoj gol-razlici.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.