Potvrđeno, Zvezda oslabljena, najveća pojačanja ni na klupi! (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2019, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno, Zvezda oslabljena, najveća pojačanja ni na klupi! (SASTAVI)

Objavljene startne postave, obistinile se današnje najave.

Nekih sat i po pre početka revanš meča između Crvene zvezde i Suduve, u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, objavljene su startne postave.

Zvezdina najveća pojačanja ovog leta, Kanjas i Tomane, nisu večeras u protokolu, zbog problema sa povredama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što smo preneli već tokom popodneva. Podsetimo, najnovije pojačanje, Brazilac Žander, nije licenciran za ovu rundu kvalifikacija.

Startna postava je, prema tome, ona koja se i očekivala:





Borjan - Gobeljić, Milunović, Babić, Rodić - Jovičić, Jovančić - Ben, Ivanić, Marin - Boaći.

Šansu sa klupe čekaće: Popović, Vulić, Pavkov, Simić, Stojković, Jevtović, Vukanović.

Suduva: Kardum - Švrljuga, Kerla, Jankauskas, Živanović, Slavickas - Golubickas, Čađenović, Verbickas - Gotal, Topčagić.

Klupa: Plukas, Leimonas, Matulevičijus, Hladik, Veževičijus, Tadić, Rikets.

Pravdu će deliti mađarski sudija Adam Farkaš, početak meča na ''Marakani'' zakazan je za 20:45h, a prvi meč u Marijampolu završen je bez golova, 0:0.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Teška misija pred Sarajevom na Seltik parku

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jul.2019, 11:32

Koševo je pre osam večeri bilo spremno za spektakl, potajno se nadalo senzaciji.. Ipak, Sarajevo će na veliki skalp ipak morati da sačeka, možda samo do večeras kada tim u bordo uniformama ima priliku da ispravi stvari na gostovanju Seltiku u okviru revanš meča 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.