Poslednji pozdrav koji je dirnuo i najjače: Izgubili smo jednog od nas!

Izvor: BKTV News, 08.Dec.2017, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednji pozdrav koji je dirnuo i najjače: Izgubili smo jednog od nas!

"Teško je živeti sa saznanjem da smo uspeli, a da on nije bio tu da doživi da vidi svoju Zvezdu tamo gde je želeo da je isprati toliko snažno", istakli su fudbaleri Crvene zvezde.

Pored mnogobrojnih lepih vesti koje je doneo jučerašnji dan crveno-beloj javnosti, iz Ljutice Bogdana 1a sinoć je stigla i jednu veoma, veoma tužnu.

Navijač Crvene zvezde Tomislav Vukičević nije dočekao poslednji zvužduk sudije koji je označio početak velikog slavlja. Njemu je >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << na stadionu tokom utakmice pozlilo, njegovo srce nije izdržalo, i na putu ka bolnici on je preminuo. U znak poštovanja čoveka koji je, uprkos savetima lekara da ostane u svom domu i utakmicu prati uz televizor, odlučio da uživo podrži svoje ljubimce što njegovo srce nije imalo snage da izdrži, oglasilla se Crvena zvezda.

"Teško je poverovati da smo izgubili jednog od nas, da je njegovo srce prestalo da kuca baš kada je Zvezda ponosno koračala ka uspehu na koji čeka ravno 25 godina. Teško je živeti sa saznanjem da smo uspeli, a da on nije bio tu da doživi da vidi svoju Zvezdu tamo gde je želeo da je isprati toliko snažno, da je na stadion ušao iako se nije osećao dobro.

Tomislave, ovaj uspeh pripada i tebi, a mi možemo obećati da ćemo učiniti sve da Crvena zvezda i dalje sija kao nekada. Sigurni smo da ćeš i sa neba čuti ove reči, sa neba na kojem sija tvoja Zvezda crvena.

Uz iskreno saučešće porodici i ožalošćenim prijateljima, poslednji pozdrav od Damira Kahrimana, Branka Jovičića, Damjana Le Taleka, Abrahama Frimponga, Uroša Račića, Nenada Krstičića, Gelora Kange, Nenada Milijaša, Luke Adžića, Ričmonda Boaćija, Srđana Babića, Nemanje Milića, Mičela Donalda, Filipa Bainovića, Milana Rodića, Nemanje Supića, Filipa Stojkovića, Dušana Anđelkovića, Luke i Ivana Ilića, Aleksandra Pešića, Nemanje Radonjića, Slavoljuba Srnića, Marka Gobeljića, Milana Borjana, Rikarda Mendesa, Vujadina Savića, Vladana Milojevića, Milana Kosanovića, Nikole Leposavića, Vladana Jankovića, Dušana Gašića, Svetozara Mijailovića, Zvezdana Terzića, Mitra Mrkele i svih ostalih zaposlenih u FK Crvena zvezda", stoji u emotivnoj poruci kluba sa Topčiderskog brda.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.