Posle penala za Černomorec, navijači Zvezde izazvali nerede na tribini

Izvor: Blic, 01.Avg.2013, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle penala za Černomorec, navijači Zvezde izazvali nerede na tribini

Navijači Crvene zvezde izazvali su incidente na utakmici kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Černomoreca u ukrajinskoj Odesi, revoltirani odlukom arbitra da dosudi penal za domaćine, posle kog su poveli sa 3:1.

Kako saznajemo od izveštača Blicsporta iz Odese, do incidenata je došlo kada su navijači preskočili ograđeni deo i prešli na upražnjena mesta, nakon čega je došlo do sukoba sa redarima.

Kada ni oni nisu uspeli da nateraju "delije" da se povuku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na deo tribine predviđen za njih, u sukob su ušli i pripadnici obezbeđenja i policije, nakon čega se situacija smirila.

Oficijelna spikerka je upozoravala navijače da se povuku, ali to urađeno tek posle reakcije specijalaca i žestokog petominutnog sukoba.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.